Home Social Inchisorile din Romania

Inchisorile din Romania

3044
inchisori din romania foto cu oameni stand pe un acoperis pe o cladire

Aceste închisori primitive și expirate nu fac reeducare și integrare pentru oameni care au greșit și care apoi trebuie să producă pentru societate.

Inchisorile din Romania sunt lagăre de exterminare și școli de specializare în alte infracțiuni sau vagabondaj.
Aceste stabilimente sinistre și dărăpănate sunt adevărate generatoare în creuzete de refulare a urii celor care sunt liberi, a celor liberi care vor să-i pedepsească cât mai abject pe cei care au greșit, indiferent de greșeala.

Un popor primitiv vrea să pedepsească într-un mod primitiv, închisorile arată în oglinda societății condițiile pe care le trăiesc și cei “liberi”: servicii publice de doi lei, drumuri proaste, birocrație degenerată, spații publice de doi lei, servicii private la fel de slabe și o economie centralizată anemică în rest. Ura dintre toate segmentele și categorie societății este la mare nivel, o ura instinctivă, neconstientizată.

Există o lipsa de fidelitate și sinceritate între oameni și între activități de afaceri. Se urăște profund aproape la excitație că într-un ev mediu digitalizat dar nu rafinat.

După cum spunea un comentator bine, adevărate afaceri pentru mafiile și familiile care conduc și administrează bugete publice prin firmele lor sau interpuși în contracte cu penitenciarele și statul, aceste lagăre de concentrare și exterminare fizică, mentală și socială. Pentru acest haos plătește contribuabilul și va plăti în procesele care vor urma.

Privarea de libertate este suficientă fără tortură lipsei unor condiții minime elementare. Nu vă bucurați să va feriți de oamenii care merg trotuar alături de voi , oameni marginalizați și animalizați prin aceste închisori medievale.
Mafia arhaică a închisorilor este la fel că orice mafie cum este cea din învățământ și sănătate.

pagina de ziar scanata despre inchisorile din romania
Pagina de ziar scanata despre inchisorile din Romania

In  linkul urmator este pagina de ziar scanata (se vede mai bine textul): https://www.dropbox.com

sursa foto: adevarul.ro

alte surse și articole:

https://noizz.ro

http://www.stirilekanald.ro

http://www.mediafax.ro

http://evz.ro

Previous articleLocuinte Sociale
Next articleNunta la romani