Home Blog

Politicieni tineri și imberbi

politicieni tineri si imberbi

Cele două principale forme de viețuire comunitară: în dictatură “perfectă” cu corupție ascunsă și cenzură solidă versus democrație imperfectă, plină de planuri și conspirații, cu interese mondiale și corupție comentată necenzurat în toată media și în presă.

Mulți dintre cetățenii mai conservatori ai acestei țări s-au săturat de agitația și gălăgia pe care o fac cei mai tineri sau mai puțin conservatori. Ei își doresc un unic conducător, să fie liniște și fiecare să fie mulțumit cu ce are, capul plecat și ciocul mic. Ei cunosc foarte bine forma și sunt gata să intre aliniați și cuminți în fond.

Despre refugiați și vecini

Normal că și sirienii refugiați sunt și ei oameni, dar au alta cultură și se integrează mai greu ca refugiați in Europa.

Europenii nu doresc hoarde de sirieni sălbatici, prefera ucraineni mai civilizați, care sa se integreze mai ușor in cultura obișnuită nouă.

Ma întreba un fan al lui Putin: “si in Africa mor copii” de ce tot vorbesc de copii din Ucraina?”

Adblock is Piracy Blocarea reclamei este piraterie?

adblock is piracy
https://www.youtube.com/watch?v=6jUxOnoWsFU

Pe continentul american a început o dezbatere despre un soi de piraterie

  1. Rolul scurtelor reclame care apar în timp ce ne uităm la un video pe YouTube dar și la cele care apar mai mult sau mai puțin cuminți strecurate printre articolele valoroase de pe internet.
  2. În aceeași dezbatere se discută despre rolul aplicațiilor care blochează aceste reclame de pe YouTube și a reclamelor de pe site-uri web.