Home Lifestyle Apple TV și restul

Apple TV și restul

84
apple tv

3 luni durează comanda unui calculator decent ca specificații/preț de la Apple. “Pe stocurile din România sunt accesibile doar jucării de la Apple. Un profesionist cu buget strâns nu poate lucra cu jucării și nici nu poate investi în scule cu specificații de rachetă, dar de care nu are neapărat nevoie (cu formula 1 la arat).

Calea de mijloc la stocurile din .ro nu există. În magazinele din țară, fie sunt modele fără mare căutare sau cu specificații și combinații slabe (la prețuiri “accesibile”), fie modele în configurații maximale – rachete- la prețuri maxime/de lux.

Senzația este că tot ce e din gama preț-ok-specificații-ok se oprește undeva la faimoasa graniță Șchengen. Pe Ro vin fie toate resigilatele, ciurucurile și rebuturile, fie produse de lux pentru cei care, chiar dacă își permit 100%. nu vor folosi nici măcar 10% din acea sculă de lux.

Dacă tot nu îmi doresc luxul și nici nu găsesc calea de mijloc a calculatoarelor de la Apple, am cumpărat ceva care nu e la mare căutare: ultimul model de Apple TV

Singurul motiv pentru care aș schimba actualul TV este această “jucărie” pe care totul rulează la culori pe care niciodată nu le afișau vechile TV-uri din casă.

Am încercat cu două rânduri de aparate (unul de la Xiaomi și altul de la o firmă chinezească) care costă împreună cât acest apple TV.

Pe acele aparate aveam parte de întreruperi, pierderi de semnal, delogări din cont și alte multe lucruri enervante de la meniu până la telecomandă.

Prin cutia de la Apple TV, totul e cursiv, sublim și intuitiv. Există doar Apple TV și Chrome cast, restul sunt doar posibilități de enervare.

Pentru cei cu copii mici și mari, vă recomand măcar un an de abonament la Disney+ pe un an, costa cât 10% din prețul cheltuit de un fumător sau băutor pe un an.

Cinematografie
……. Spectatorul trebuie să descopere, să ghicească singur ce se petrece în forul interior al personajelor. Rolul său de coautor este mult mai mare decât acela al cititorului de romane. Buna calitate estetică a filmului cere ca acțiunile eroilor să fie enigmatice, să inducă de la început, în eroare, pentru ca mai târziu spectatorul să descopere adevărul. În baza unui scenariu de temă bun, inconsistența subiectului impus de finanțatori poate fi învinsă.
(extras din Dicționar de estetică generală, 1972)

Previous articleApp separat sau doua butoane in acelasi app ?
Next articlePorc in gospodarie