Home Lifestyle App separat sau doua butoane in acelasi app ?

App separat sau doua butoane in acelasi app ?

191
App separat sau doua butoane in acelasi app

Sunt momente în timpul activității de lucru la birou sau de pe teren în care se poate asculta muzică de la un difuzor sau de la căști minuscule atașate la ureche.

Spotify e lăudat că în aceeași aplicație are rubrică separată pentru muzică și separată pentru podcasturi, nu are aplicații separate. Rubricile respective sunt accesate prin comutarea între două butoane, un buton de muzică și altul de podcasturi. Apple și Youtube sunt dotate cu aplicație de podcast și altă aplicație separată de muzică, de ce oare?

Avantajul la Apple sau YouTube este că pot să pun pauză la muzică închizând aplicația dedicată și să trec la podcastul salvat cuminte în lista de podcasturi de pe cealaltă aplicație, nu trebuie să comut între două butoane neclare pe care dacă apăs îmi pierd ce ascultam pe muzică, pierd și ce am în ascultare pe lista de pe podcast.

Cred că strategia Spotify este să angreneze muzica și podcasturile în același app pentru a populariza podcasturile, oamenii sunt extrem de leneși și vor instala mai greu un app separat de podcast al Spotify.

Acum mi se pare o mare ciorbă amestecul de podcast și muzică de pe aplicația de Spotify. Pentru a face ciorba și mai groasă, o parte din podcasturi sunt cu video… (recomand Joe Rogan Experience de pe Spotify). În rezumat, avem muzică, podcast, video pe Spotify, sper să nu le vină idei cu video scurte gen TikTok sau VR falimentar ca la Meta.

Din motive de ascultare de podcasturi diferite în același timp, am instalat pe telefon nu mai puțin de șase aplicații de podcast. În una din aplicații ascult o serie de sute de episoade lansate în 2018, în alta episoade noi apărute de la alte podcasturi.

Este foarte dificil să folosești o singura aplicație în care să comuți din podcast în alt podcast sau, mai dificil, comutarea și cu muzica așa cum crede Spotify că e ergonomic.. Din acest motiv, foarte rar am folsit Spotify pentru podcasturi.

De unde timp pentru sute de episoade pe podcast? Există facilitatea de redare rapidă 3X a podcasturilor. Radio nu ascult, la TV nu mă uit, filme foarte rar. Am timp când ascult în alergările sau plimbările zilnice prin cartier sau parc, timpul ocazional din traficul auto, când spăl vase, în orice timp în care nu vreau să-mi aud țiuitul din urechi.

How Apple Music could benefit from Spotfiy’s bad redesign

Apple launches its new classical music streaming app

Previous articleMobilier inchis sau deschis
Next articleApple TV și restul
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments